logo
RNTV Live

Elev prins cu pistolul la școală l-ar fi achiziționat de pe internet la un preț de 500 de lei. Dezvăluiri șocante din investigație

durds foto Libertatea
Theo Tănăsescu

Detalii uluitoare ies la suprafață în urma anchetei desfășurate la un liceu din Hunedoara, în urma depistării unui elev în vârstă de 17 ani, care deținea un pistol cu gaz și mai multe proiectile ascunse în bancă, sub cărți. Conform investigațiilor, arma ar fi fost achiziționată de pe internet la prețul de 500 de lei.

După achiziție, biatul ar fi făcut și “o probă” în curtea casei, înainte de a veni cu pistolul la școală. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu persoane rănite.

Legat de venirea sa cu pistolul la liceu, până în prezent niciun elev nu a reclamat că ar fi fost amenințat de băiat. Poliția a confiscat arma, iar elevul a fost exmatriculat.

Potrivit presei locale, adoloescentul care a venit cu arma la școală se afla la ora de religie în momentul în care polițiștii au efectuat controlul.

Profesorii au aflat despre fapta elevului abia după ce acesta a fost ridicat de polițişti

Băiatul fusese transferat la liceul din Lupeni la începutul acestui an școlar, de la liceul din Vulcan. Și acolo a mai fost sancționat pentru fapte violente. Mai exact, tânărul s-a ales cu nota scăzută la purtare și o exmatriculare.

Mama băiatului spune că nu știa că fiul ei are un pistol și nici despre modul în care a fost achiziționat acesta sau de unde a avut banii.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor