logo
RNTV Live

Eleganţă şi echitaţie în acest weekend la Floreşti, pe Domeniul Cantacuzino

karpatia-horse-show-2016-performanta-1473255426674-resize
Raluca Eparu

De mâine până pe 2 octombrie, domeniul Cantacuzino de la Floreşti va fi gazda celui mai important eveniment hipic al anului, Karpatia Horse Show, ediția a III-a. Evenimentul se adresează atât iubitorilor de cai şi pasionaţilor de echitaţie, cât și celor care apreciază farmecul domeniilor nobiliare și doresc experiențe inedite. anul acesta, organizatorii au pregătit şi alte activităţi pe întreg domeniul de 130 de hectare. Mâine, 30 septembrie, accesul este gratuit, iar în zilele de 1 și 2 octombrie, accesul se face pe baza biletului sau abonamentului. Copiii sub 10 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult. Fiecare dintre cele trei zile de concurs va începe la orele 10:00 şi se va încheia în jurul orelor 18:00.
Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la intrare sau on-line (http://www.bilete.ro/karpatia-horse-show-30-sept-02-oct-2016) și de la punctele de vânzare bilete.ro. Mai mult, micuţii vizitatori pot face călărie pe ponei, dar şi pe cai de agrement între orele 10 şi 19. Împreună cu prietenii, în grupuri de câte cinci persoane vă puteţi plimba cu trăsura contra sumei de 100 de lei, dacă vă faceţi o rezervare în prealabil. În acest fel veţi urma paşii Nababului, pe domeniul construit pentru nepoata sa preferată, Alice. De ce nu, acum puteţi învăţa să călăriţi. o lecţie de echitaţie cu durata de o oră costă 120 de lei. Nu rataţi nici concursul celor mai frumoase si inspirate tinute de la#KarpatiaHorseShow vor fi premiate! Un magazin on-line de produse cosmetice naturale si organice va oferi câştigătorilor doua seturi cu cosmetice fără coloranti artificiali, derivati chimici din petrol, ingrediente de origine animală, ingredienti modificati genetic, sulfati si parabeni. Tot mâine sunt şi demonstraţii de dresaj. Sâmbăta organizatorii sugerează participanţilor o vetsimentaţie care sa conțină un element ce amintește de călărie (cizme, colanți, sacou din catifea sau tweed, eșarfă din mătase)  pentru a străbate traseul de cross country. Duminică, celor care își doresc să nu uite de etichetă și să se bucure de admirație, le vine perfect o ținută mai elegantă, eventual accesorizată cu pălărie.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor