logo
RNTV Live

„Educația și provocările ei în pandemie” – prima dezbatere cu soluții concrete propuse de către studenți si profesori din UPG

afis upg
Daniel

Facultatea de Litere și Științe a Universității Petrol-Gaze din Ploiești organizează primul workshop online al studenților, cu tema „Educația și provocările ei în pandemie”.

Workshop-ul va avea loc joi, 7 mai 2020, prin intermediul platformei Zoom și vor participa studenți și cadre didactice de la specializările Administrație Publică și Științele Educației.

„Facultatea de Litere și Științe, prin studenții și cadrele sale didactice, demonstrează o dată în plus că dezbaterea de idei creează progres și că aceasta trebuie să continue indiferent de condiții. Studenții noștri au fost deosebit de receptivi la organizarea workshop-ului în mediul online și și-au adaptat cu succes prezentările la specificul comunicării video. Suntem convinși că acest prim workshop va deschide calea altor dezbateri în mediul virtual”, a precizat prof. univ. dr.  Mihaela Suditu, decan al Facultății de Litere și Științe.

Facultatea de Litere și Științe a fost fondată în anul 1992 și oferă programe de studii de licență și masterat în domeniile limbă și literatură, informatică, științe administrative și științe ale educației.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor