FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-ASTRA GIURGIU 2, LIGA 3 (11.11.2017)

Echipele de tradiție ale ligii a III-a au un capitol la care sunt perfect egale!

În urmă cu un sezon, patru cluburi de fotbal de tradiție, Petrolul Ploiești, „U” Cluj, Farul Constanța și Oțelul Galați, au ales calea normalității. O cale impusă de suporteri și îmbrățișată de gloriile sportive ale celor patru orașe.

Impunându-și același obiectiv, anume promovarea succesivă până la primul eșalon, toate au făcut deja primul pas din cei trei obligatorii. Anume, au promovat în eșalonul trei, divizie mult mai competitivă decât cea în care evoluează formațiile județene.

Doar Petrolul și U Cluj păstează mici avansuri

În acest tur de campionat, înaintea ultimei etape, Petrolul și U Cluj sunt la conducerea seriilor, ambele la două puncte diferență față de FCM Alexandria, respectiv Industria Galda. Iar Oțelul și Farul se află clasate imediat după liderele Aerostar Bacău și Progresul Spartac, gălățenii suportând criteriul golaverajului iar constanțenii fiind la două puncte de echipa bucureșteană!

Simpla analiză arată că toate aceste patru echipe cu ștaif sunt invincibile “acasă”, golaverajele fiind practic rotunjite pe propriile terenuri.

Iată parcursurile celor patru

Petrolul Ploiești

Petrolul conduce Seria a III-a, cu 29 puncte. „Lupii” au 9 victorii și 2 rezultate de egalitate, din care 4 succese și 2 remize pe propriul teren. Elevii lui Tavi Grigore au un golaveraj de 23-6, cel mai bun fiind realizat acasă (15-6).

Universitatea Cluj

Ca și Petrolul, echipa antrenată de Adrian Falub este lider în Seria a V-a din Liga a III-a, cu 26 puncte. În 12 etape, „Șepcile roșii” au înregistrat 8 victorii, 2 egaluri și o singură înfrângere. Și ardelenii sunt invincibili pe propriul teren, având 5 succese și un egal. Golaverajul este 31-7, cel mai bun fiind tot pe propriul teren (19-5).

Oțelul Galați

Gălățenii ocupă locul secund în Seria 1, cu 25 puncte, având același punctaj ca liderul Aerostar Bacău, dar golaveraj mai slab. Oțelul are 7 victorii, 4 egaluri și o înfrângere. Și ei sunt invincibili pe propriul teren, cu 5 succese și 2 remize. Oțelul are un golaveraj de 28-9, cel mai bun fiind înregistrat pe propriul teren (20-4).

Farul Constanța

Farul se află pe locul secund în Seria a II-a, cu 29 puncte. Constănțenii au 9 victorii, 2 egaluri și doar un eșec. Ei au câștigat toate meciurile de pe teren propriu. Golaverajul Farului este de 40-17, cel mai bun fiind realizat la Constanța, (33-9).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *