logo
RNTV Live

Echipele de juniori ale FC Petrolul au obținut rezultate peste așteptări

Rezultate remarcabile pentru juniori
Mihai Constantinescu

Echipele de juniori ale FC Petrolul au obținut rezultate peste așteptări

Echipele de juniori ale Petrolului au fost angrenate în acțiuni oficiale la finalul săptămânii trecute. Petrolul Ploiești, U19, a reușit un scor spectaculos cu ASC Olimpic Zărnești. A fost 17 la zero pentru juniorii petroliști.

Echipele de juniori ale FC Petrolul au obținut rezultate peste așteptări în week-end ul trecut. În etapa 5 a seriei 4 a Campionatului Național, juniorii U19 ai Petrolul Ploiești au învins ASC Olimpic Zărnești cu 17 la 0.  În etapa viitoare, Petrolul Ploiești va juca, în deplasare, cu AFC  Astra, sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 12.00, pe stadionul Astra din Ploiești. Și  Juniori „U17” au făcut o figură frumoasă în Campionatul Național, obținănd un scor de 20 la zero cu ASC Olimpic Zărnești. În etapa viitoare, Petrolul Ploiești U17 va juca, în deplasare, cu AFC  Astra , sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 14.00. În Liga Elitelor,  Juniori „U16” au obținut, în partida dintre Petrosport Ploiești – Petrolul Ploiești, scorul de  3 la 0. În etapa viitoare, Petrolul Ploiești va juca, acasă, cu ACS Sport Team București, sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 10.00, pe stadionul Chimia de la Brazi.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor