logo
RNTV Live

Echipele Brașovului, victime perfecte pentru “lupi”

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-AS STEAGU ROSU BRASOV, AMICAL (31.01.2018)
Cristian Anghelescu

Echipele Brașovului, victime perfecte pentru “lupi”

Cel de-al doilea și ultimul meci de pregătire jucat de Petrolul în cantonamentul de la Cheile Grădiștei s-a încheiat cu o nouă izbândă pentru elevii lui Romică Ciobanu.

În fața unei a doua echipe de la poalele Tâmpei, AS SR Brașov, trupă susținută de suporteri și condusă de Florin Stângă, “petroliștii” s-au impus cu 5-0 (1-0) prin golurile marcate de Arnăutu (38, penalti), Păun (65), N. Popescu (70), Cârjan (89) și Lambru (90+4).

A fost un joc controlat în totalitate de trupa ploieșteană în fața unei echipe brașovene de calitate, plasată la finalul turului pe locul întâi în ierarhia eșalonului patru brașovean.

Cum s-au marcat golurile

Primul gol a fost marcat din penalti de către ARNĂUTU, acesta executându-l pe portarul Mutu cu un șut plasat, în dreapta acestuia: 1-0! Lovitura a fost dată în urma unui fault ușor la Nini Popescu, acordată însă în compensație cu un altul, evident, la Saim, făcut de fundașul Damian cu un minut înainte!

Am mai notat ocazia lui Păun (27), prima a reprizei, mingea șutată de acesta de la 16 metri ocolind cu puțin butul stâng!

Mitanul secund a reprezentat un pas de defilare pentru trupa ploieșteană. Bine struniți de pe margine – vocea baritonală a antrenorului Ciobanu făcându-se remarcată și printre schiorii de pe pârtia din apropiere! – “lupii” au ghidonat cu măiestrie baloanele către poarta nefericiților Maxim și Popa, golurile începând să pice unul după celălalt.

Primul, în minutul 65, a fost realizat de PĂUN, acesta marcând ușor după o pasă măiastră a lui Nini Popescu: 2-0!

Apoi, N. POPESCU, cel mai bun jucător al partidei, a fructificat o minge colectivă înscriind, din vole, pentru un mai corect 3-0!

Scorul a căpătat proporții în penultimul minut de joc, nou-intratul CÂRJAN fiind la întâlnirea balonului centrat de același N. Popescu: 4-0!

Pentru ca, în ultimul minut de prelungire, LAMBRU șă îndeplinească o formalitate la capătul unei faze excepțional lucrate pe traseul Ene -N. Popescu – Cârjan: 5-0!

Scor final și apreciere unanimă din partea oficialilor brașoveni care s-au interesat de mai mulți fotbaliști ai Petrolului!

Marți va începe cel de-al doilea cantonament

Cantonamentul “lupilor” se încheie vineri. Vor urma două zile libere, apoi antrenament luni după-amiază și plecare la Buftea, marți, pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire.

Pe 7 februarie, la Buftea, se va disputa primul amical din acest al doilea cantonament, adversară diind Unirea Slobozia. Iar trei zile mai târziu, pe 19 februarie, echipa se va deplasa la Pitești pentru un meci de pregătire cu FC Argeș!

Casetă

FC Petrolul Ploieşti – AS SR Braşov 5-0 (1-0)

Marcatori: Arnăutu (36 pen), Păun (65), N. Popescu (71), Cârjan (89), Lambru (90+3).

Petrolul: Bolboaşă (46 Avram) – Olaru, Antoche, Frîncu (89 Ţicu) – Saim Tudor (89 Catană), Andor (84 Ene), Chindriş (89 Niţescu), Velisar – N. Popescu, Arnăutu (60 Lambru), Păun (82 Cârjan). Antrenor: Romulus Ciobanu.

AS SR: Mutu – Rusu, Poverlovici, Damian, Răduţoiu – Ţuţu – Wagner, Cocan – H. Popa,
E. Popa, Vârlan. Au mai jucat: Maxim, Popa – Poenaru, Strătilă, Fl. Stângă, Popescu, Dumitraş, Taraş. Antrenor: Fl. Stângă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor