Echipa de salvatori de la Salvamont Alba, compusă din Tiberiu și cățelușa Kamura, a obținut certificarea internațională pentru căutare în mediul natural!

R (1)
Constantin Corina

Tiberiu Krizbai de la Salvamont Alba alături de câinele de salvare Kamura au obținut prima atestare ca echipă de căutare și salvare în mediul natural. 

Acești salvatori canini, Tiberiu și Kamura, au fost certificați la nivel internațional în cadrul unui eveniment desfășurat la Rzezow, Polonia.

Evenimentul a adunat echipe de salvatori canini din mai multe țări, inclusiv Polonia, Slovacia, Ungaria, Germania, Belgia, Letonia, Estonia, Danemarca și România, cu un total de peste 60 de participanți.

Voluntarii CST (Câini de Salvare Transilvania) au participat la Testul Internațional pentru Câini de Salvare organizat de STORAT, sub egida IRO, în Polonia. Acest eveniment a oferit o oportunitate de a revedea vechi prieteni, de a face noi cunoștințe și de a experimenta comunitatea extraordinară a voluntarilor cu câini de salvare. Ei au fost supuși unor evaluări profesioniste din partea arbitrilor.

Tiberiu și Kamura au obținut prima lor certificare ca echipă de căutare și salvare în mediu natural (RH FL V). De asemenea, Oana și Jimmy au obținut certificarea IRO pentru mantrailing și au reușit să se claseze pe locul I.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor