logo
RNTV Live

Echipa de handbal juniori 1 a CSM Ploieşti cucerește Turneul Final Valoare al Campionatului!

5791382959373656688
Erika Stoica

Echipa de handbal juniori 1 a CSM Ploieşti a obținut o performanță remarcabilă, calificându-se la Turneul Final Valoare al campionatului după o victorie de senzație în meciul împotriva echipei ACS Viitorul Piteşti. Cu un scor de 38-36 (20-16) în favoarea CSM Ploieşti, partida, desfășurată ieri în Sala Sporturilor Olimpia, a fost plină de tensiune.

Într-un meci extrem de important din ultima etapă a Grupei Valoare 2, echipa pregătită de Ramona Ştefan a intrat pe teren cu un singur obiectiv în minte: să obțină victoria și să se mențină pe poziția a 3-a a clasamentului sau, eventual, să urce pe locul al 2-lea în cazul unei victorii cu mai mult de 4 goluri. Au fost necesare doar două goluri pentru a atinge obiectivul, într-un joc controlat de la început până la sfârșit de către “galben-albaștri”.

Ramona Ştefan a contat pe următoarea echipă: D. Ştefan, A. Pop – M. Ion Iliescu (10 goluri), A. Leu (6), I. Stănescu (6), M. Sîrbu (6), D. Rizea (4), A. Muşoiu (3), L. Vasile (2), G. Roşu (1), V. Băncilă, D. Constantin, Şt. Vîlcu, B. Bondarenco, Al. Popescu și A. Năstase.

Cu această victorie, CSM Ploieşti a acumulat 14 puncte în Grupa Valoare 2 și s-a clasat pe locul al 2-lea, reușind să depășească CSM București cu un punct. Astfel, echipa noastră se numără printre cele două formații de pe locurile 3 ale celor 3 Grupe Valoare care s-au calificat la Turneul Final!

Turneul Final Valoare este programat să aibă loc săptămâna viitoare, în intervalul 17-21 aprilie, iar echipa CSM Ploieşti este hotărâtă să își continue performanța și să își demonstreze valoarea în fața celor mai bune echipe din țară.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor