logo
RNTV Live

Duminică, pe Hipodromul Ploieşti are loc Premiul cailor de 3 ani

afis30august
Mihai Constantinescu

Premiul cailor de 3 ani

Duminică, 30 august, începând cu ora 10.10, Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă Reuniune hipică oficială, cu cinci curse în program, între care se remarcă Premiul cailor de 3 ani, întrecere clasică, în urma căreia vom afla cel mai bun trăpaş de pe hipodrom la această categorie de vârstă.

Ar mai fi de reţinut Premiul Valea Prahovei, cursă din categoria „semiclasic”, precum şi alte două întreceri atractive, Premiul Nero – Fortuna Gold şi Premiul Olimp – Fortuna Silver, cu zece, respectiv nouă cai la start, apreciate ca atare şi de partenerii de la Casa de pariuri Fortuna.

Reuniunea va debuta la ora 10.10 cu Premiul Nedeia şi va continua, la 10.35, cu Premiul Nero – Fortuna Gold şi, la 11.00, cu Premiul cailor de 3 ani. La ora 11.25 se va ţine Premiul Valea Prahovei, pentru ca, de la ora 11.50, să aibă loc ultima cursă a zilei, Premiul Olimp – Fortuna Silver.


La fel ca la ultimele reuniuni, din cauza restricţiilor din această perioadă, evenimentul de duminică va fi fără spectatori, accesul urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfăşurarea curselor şi altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii trapului să poată urmări, totuşi, reuniunea, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.30, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

CSM Ploieşti

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor