logo
RNTV Live

Dubele nu pot fi parcate la bloc. Amenzi uriașe/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Dubele nu pot fi parcate la bloc. Amenzi uriașe

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local stabilește noi zone pentru parcarea microbuzelor, dubelor, autobuzelor și remorcilor în Ploiești, dar și noi sancțiuni în cazul în care deținătorii parchează aceste vehicule la bloc. Proiectul de hotărâre se va afla vineri, în dezbaterea aleșilor locali.

Dubele nu pot fi parcate la bloc. Amenzi uriașe

Executivul ploieștean propune modificarea și completarea hotărârii care vizează interzicerea parcării autoutilitarelor în parcările de reședință și de domiciliu. Astfel, potrivit proiectului, în intervalul orar 20.00 – 06.00 se interzice parcarea în parcările de reședință și de domiciliu din municipiul Ploiești, precum și pe partea carosabilă și pe trotuare a autoutilitarelor, microbuzelor și autobuzelor, remorcilor și a vehiculelor cu destinație specială. Proiectul de hotărâre prevede și noi modificări cu privire la locurile de parcare.

Zonele unde pot fi parcate

Zonele unde pot fi parcate dubele, microbuzele, autobuzele, remorcile și vehiculele cu destinație specială în intervalul 20.00 – 06.00, sunt:

  • Bulevardul Petrolului, de la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu până la Rafinăria Astra
  • strada Mihai Bravu – zona industrială Uztel, pe prima bandă de circulație
  • strada Stindardului – inclusiv parcarea pentru microbuze și autobuze

  • strada Târgoviștei – paralel pe prima bandă de circulație, tronsonul cuprins între LIDL și Romgaz
  • strada Vornicei – în spatele spitalului CFR, tronsonul cuprins între strada Libertății și Aleea Vitioarei (paralel cu gardul)
  • Bulevardul Republicii – zona Cablul Românesc (fosta stație a traseului 1)

  • strada Soldat Erou Arhip Nicolae – parcarea cu dale inerbate de la baza podului Mărășești (sub pod)
  • strada Cornățel – pe prima bandă de circulație (de la intersecția cu strada Romulus până la podul de peste pârâul Dâmbu).

În cazul în care deținătorii parchează aceste vehicule la bloc, dar și pe trotuare, în intervalul 20.00 – 06.00, amenzile contravenționale se vor cifra, dacă proiectul este aprobat, între 580 – 725 de lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor