Drum din Prahova afectat de alunecările de teren/FOTO

Drum din Prahova afectat de alunecările de teren

Circulația pe DJ 219 a fost restricționată pe banda de circulație Zâmbroaia – Predeal Sărari, din cauza unei alunecări de teren care a afectat drumul județean pe o lungime de aproximativ 12 metri. Evenimentul a fost înregistrat ca urmare a precipitațiilor însemnate cantitativ, căzute în ultima perioadă.

cel mai verde complex reziential

În urma celor constatate, Consiliul Județean Prahova, prin Direcția Județeană de Protecția Plantelor și Întreținere a Drumurilor Județene, a luat măsuri imediate prin montarea balizelor și a semnalizării rutiere specifice pentru a asigura minimum de siguranță pentru participanții la trafic. Circulația se desfășoară alternativ pe o singură bandă.

De asemenea, pe parcursul zilei de luni, 21 iunie, Consiliul Județean Prahova va continua luarea măsurilor de siguranță prin montarea de parapeți pe toată lungimea zonei afectate, urmând să fie efectuată și expertiza tehnică, imediat cum condițiile meteo o vor permite, pentru a întreprinde toate demersurile necesare în vederea reabilitării drumului și redării integrale a circulației rutiere, în condiții optime.

Vezi şi https://republikanews.ro/si-cainii-jandarmi-se-pensioneaza/

Vezi şi https://republikanews.ro/hot-de-portofele-ploiesti/

Vezi şi https://republikanews.ro/masini-cu-kilometri-dati-inapoi…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here