logo
RNTV Live

Drept la replică. Ce spun reprezentanţii firmei a căror tiruri trec pe strada Târgoviştei din Ploieşti

2-4
Mihai Constantinescu


Referitor la articolul “Ploieşti: Străduţa dintre blocuri folosită de tirişti pentru a fenta taxa de drum. Ploieştenii din zonă, disperaţi”, apărut pe site-ul dumneavoastră la data de 15 noiembrie 2021 sub semnătura lui Mihai Constantinescu, 

Vă aducem la cunoştinţă că noi, SC Total Trans SRL, firma specializată in domeniul transportului rutier (international) de mărfuri de 30 ani, prin reprezentant legal Marius Soare, ne prevalăm de dreptul la replică privind cele menţionate în articolul amintit mai sus, având în vedere că nu ni s-a cerut un punct de vedere faţă de tot ce a semnalat cititorul dumneavoastră, lucruri neadevărate şi care ne aduc prejudiciu de imagine.

SC Total Trans SRL  are din 2013 sediul social pe strada Depozitelor Nr. 2, iar parcarea de camioane pe strada Targovistei nr. 10 A (fosta Depozitelor Nr. 4).

Accesul în parcare se poate face atât prin strada Depozitelor cât și prin strada Târgoviştei, firma noastră având autorizație de acces (riverani) eliberată de Primăria Municipiului Ploieşti. 

Din 2013 şi până acum nimeni nu s-a arătat deranjat de trafic, cu atât mai mult cu cât șoferii noștri sunt instruiți să nu claxoneze și pe cât posibil să nu facă gălăgie la plecarea sau venirea din cursă. 

Problemele locatarilor din zona, dar și ale noastre, au început în momentul în care în zonă s-a pus bazele unui şantier privind construcţia unui cartier de blocuri. Sunt dese situaţiile în care nu mai putem intra sau ieși din parcare din cauza mașinilor muncitorilor parcate haotic pe str. Târgovistei, și a zecilor de camioane care intra sau ies cu materiale de construcții. 

Menționăm de asemenea faptul că inclusiv noi am făcut demersuri pentru reasfaltarea străzii Târgoviştei afectată de gropi, fapt care s-a și întâmplat in urma cu 2 ani. În momentul acesta, strada este din nou distrusă din cauza lucrărilor pentru alimentare cu apa, gaze, canalizare a noului cartier de blocuri. 

Totodată, menționez faptul ca noi folosim acest acces ptr uz intern (parcare) a camioanelor noastre și nu pentru a “fenta taxa de drum”, SC Total Trans SRL detine autorizație de acces de la primărie eliberată gratuit conform HCL 131/2011 pentru riverani, după cum vedeţi din ataşament. 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor