logo
RNTV Live

Dragoş Pătraru pleacă din august de la Digi 24. Definitiv

Dragos Pătraru pleaca de la Digi 24
Oana Stoica

Dragoș Pătraru pleacă de la Digi 24

Dragoș Pătraru a transmis un mesaj telespectatorilor, în penultima emisiune din acest sezon. Realizatorul a dat de înțeles că nu se mai întoarce la Digi 24 după concediu.

”Sunt puține șanse să ne vedem tot aici, din august”

Asta a spus Pătraru,  miercuri seară, în debutul emisiunii.

Pătraru nu s-a temut nici o clipă să își spună părerea despre conducerea postului. Realizatorul a subliniat că există o mare diferență între modalitatea lui de a gândi față de cea a colegilor din Digi 24. Este clar că Dragoș Pătraru pleacă de la Digi 24.

 

„Am constatat că e o mare diferență între cum vedem lumea, noi cei de la Starea Nației și cum o văd oamenii de la această fabrică (RCS&RDS – n.r.)”.

Citește și : https://portal.republikanews.ro/dragos-patraru-urat-e-sa-fii-sluga-ma-video/

De ce pleacă Pătraru?

Scandalul dintre Pătraru și conducerea postului de televiziune a început luna trecută. Jurnalistul a criticat dur deciziile editoriale ale Digi 24. Mai exact, Pătraru dezaproba modalitatea prin care postul a refuzat să preia înregistrările în care Ioan Bendei ajuta o procuroare DNA cu instalarea unor telefoane.

Înregistrările au fost difuzate de Antena 3 și preluate de toată media. Iată ce spunea Pătraru în emisiunea Starea Nației din 23 mai :

„Nu fugi, mă, de subiect, ci îl ataci, îl pui pe masă, îl întorci pe toate părțile. Pentru că asta ar trebui să faci tu, ca instituție de presă, că nu ești în slujba lui Bendei sau a RCS&RDS.”

Astăzi se lămurește misterul plecării de la Digi 24

Dragoș Pătraru a promis că va lămuri misterul în emisiunea din această seară, joi 29 iunie. Deși nu a fost foarte categoric, Pătraru a spus că sunt puține șanse ca emisiunea Starea Nației să revină din august pe Digi 24.

În același timp, Pătraru a lăsat de înțeles că negociază cu un alt post de televiziune. I-a asigurat pe telespectatori că se vor revedea, însă nu pe Digi 24.

Sursa: paginademedia.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor