logo
RNTV Live

Dragnea – un milion de euro din terenuri în Prahova și Teleorman. Banii au „dispărut”!

grup infracţional organizat Liviu Dragnea ar fi înfiinţat în 2001 un grup infractional organizat "care acționează și în prezent"
rnews

Banii din Brazilia s-au făcut în România.

  • Peste un milion de euro. Atât a încasat liderul PSD Liviu Dragnea din vânzarea a șase proprietăți amplasate la mare, la munte și în lunca Dunării.
  • Banii au dispărut apoi din declarațiile de avere ale politicianului.
  • Cumpărătorul secret a fost Costel Comana, un afacerist care a păgubit statul cu sute de milioane de euro și apoi s-a sinucis într-un avion, în drum spre Costa Rica .
  • Pe persoană fizică, Dragnea a încasat ultima tranșă de bani de la Comana cu trei zile înainte ca CFR să dubleze afacerile acestuia din urmă. Iar asta printr-un contract parafat inclusiv pe mâna aceluiași Dragnea.
  • Dragnea și Comana au fost colegi de cămin în facultate. 

    În 2009, pe vremea când era șeriful Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea i-a vândut lui Comana trei proprietăți din Turnu Măgurele și a încasat pe ele 3,37 milioane de lei.

    Din contractul de vânzare-cumpărare intrat în posesia reporterilor RISE Project reiese că prețul fusese negociat de cei doi în decembrie 2007, iar conform declarației de avere depusă de Dragnea, Costel Comana i-a virat banii în două tranșe, până în 20 octombrie 2009. Pe 20 octombrie 2009, Liviu Dragnea i-a vândut lui Comana inclusiv două proprietăți în Prahova, pe lângă cele din Teleorman. Ambele, una în Azuga și alta la Cheia, apar în procesul verbal de sechestru aplicat în dosarul penal al lui Comana.

    Dragnea a încasat 759.500 lei de la Comana pentru 622 mp în Azuga și 1.000 de mp în Cheia.

    AZUGA. Terenul este pe strada Florilor nr. 37, în apropierea pârtiei de schi.

    Citește tot articolul pe : https://www.riseproject.ro/articol/dragnea-milionul-disparut/ 

    Foto: mediafax

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor