logo
RNTV Live

Dragnea își mobilizează “armata” pentru miting. Ce se va întâmpla sâmbătă în toată țara

miting psd
rnews

9 iunie, ora 20.00. Este ziua în care, liderii PSD vor să-și ceară ”dreptatea”, în stradă. Data a fost anunțată de președintele PSD, Liviu Dragnea, după ședința conducerii partidului. Mitingul PSD va fi unul împotriva abuzurilor, dar totodată, al pro-democraţiei, potrivit social-democrat’ilor.

 

Iată cum se organizează PSD pentru mitingul de sâmbătă, 9 iunie:

– fiecare judeţ va avea repartizat un sector din zona Pieţei
– fiecare judeţ îşi face un semn distinctiv, de pus în piept
– la 10 oameni un steag tricolor
– la fiecare grup de 50 de oameni o pancartă cu numele judeţului scris mare
– fiecare judeţ îşi confecţionează steaguri şi pancarte
– vineri, toţi preşedinţii de organizaţii vor fi în Bucureşti
– toată lumea îmbrăcată în alb, doar partea de sus ( tricou, cămaşă, bluză)
– ora ajungerii în Bucureşti este 18.00 ( la max. 18.00 maşinile se află în parcări)

Pe de altă parte, mai există şi alte reguli la miting pentru grupurile de oameni. Există trei categoriii de şefi de grup:

– grup de 10 oameni cu ŞEF DE GRUP
– grup de 40 oameni cu ŞEF DE GRUP
– detaşament de 100 de oameni cu ŞEF DE DETAŞAMENT
– cât mai multe steguleţe mici

Liviu Dragnea, dezlănţuit: propagandă toxică, structură obscură. Miting pe 9 iunie, ora 20:00

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a dezlănţuit contra instituţiilor de forţă ale “statului paralel”, care ar folosi o “propagandă toxică uriaşă” pentru a parazita democraţía. Atacul a venit la pachet cu anunţul că mitingul “contra abuzurilor va avea loc sâmbătă, la ora 20:00, în Piaţa Victoriei.

“Este un miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decisi să mergem până la capăt pentru că România să devină o ţară democratică, unde libertăţile şi drepturile fundamentale sunt respectate aşa cum scrie în Constituţie şi în tratatele internaţionale,” a afirmat liderul PSD.

Liviu Dragne a precizat şi cine ar fi, în viziunea lui, structurile care ar pune în pericol democraţia şi independenţa Justiţie.

“Din cauza unei propagande toxice uriaşe, se pune problema ca o structură nelegitimă obscură, subterană, să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permita abuzuri, sa permita intruziuni, să permită ca cetăţeni români şi firme să fie închise, ca zeci, sute de mii de destine să fie distruse, având în vedere nişte interese care nu sunt întotdeauna numai din interior”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat punctual despre poziţia pe care o are în disputa dintre preşedinţe şi ministerul Justiţiei, tranşat de CCR, liderul PSD a afirmat că orice acţiune şi poziţie vor veni abia după publicarea motivării deciziei Curţii Constituţionale care i-a dat câştig de cauză lui Tudorel Toader. “După ce va fi publicată în Monitorul Oficial vom aştepta să vedem ce face preşedintele, vom decide şi vom acţiona în consecinţă, dar nu vom fi de acord ca cineva, oricine ar fi, să se plaseze deasupra legii sau deasupra Constituţiei,” a precizat Liviu Dragnea.

Continuarea aici:

https://m.realitatea.net/miting-psd-cod-vestimentar-si-regulile-lui-dragnea-toata-lumea-in-alb-multe-steaguri-mici_2150170.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor