centre vaccinare ploiestinou centru de vaccinare

Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 29 ianuarie 2021, în județul Prahova au ajuns 25935 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2. Dintre acestea, 22090 au fost consumate (ora raportării – 13.00), alte 3827 fiind în curs de administrare personalului medico-sanitar și beneficiarilor care s-au înscris în etapa a doua a acestei campanii. Nu au fost înregistrate noi pierderi.


De la debutul vaccinării (31 decembrie 2020) și până în prezent au fost înregistrate nouă reacții de tip alergic apărute în urma administrării serului împotriva SARS-CoV-2, nefiind raportate altele noi în ultimele 24 de ore.


Vaccinarea este sigură, voluntară și gratuită!

Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).
De asemenea, toate informațiile despre campania de imunizare împotriva COVID-19 pot fi găsite pe site-ul: https://vaccinare-covid.gov.ro/

Vezi şi https://republikanews.ro/centrul-infotrafic-trafic-intens/

Vezi şi https://republikanews.ro/avalansa-de-proportii/

Vezi şi https://republikanews.ro/calitatea-apei-in-prahova-7/

Vezi şi https://republikanews.ro/salaritii-tce-in-greva/

Vezi şi https://republikanews.ro/consilier-pe-probleme-de-sanatate/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

comunicat Prefectura Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *