logo
RNTV Live

Două tinere au ajuns prostituate din dragoste. Poliţiştii ploieşteni au efectuat percheziţii în Capitală

prostituate sursă foto Emigrantul.it
Mihai Constantinescu

Două tinere au ajuns prostituate din dragoste. Poliţiştii ploieşteni au efectuat percheziţii în Capitală

S-au îndrăgostit lulea şi aşa au ajuns să devină prostituate pentru ei. Este povestea tristă a două tinere care au fost păcălite de nişte bărbaţi care la prima vedere păreau perfecţi.

De fapt, aceştia doar s-au folosit de metoda”loverboy” pentru a le atrage în plasă. Folosindu-se de sentimentele pe care le aveau pentru ei fetele au ajuns să se prostitueze. Afacerea a fost pusă în aplicare de anul trecut.

Acestea îşi desfăşurau activitatea în diverse apartamente închiriate, pe raza municipiilor Ploiești, Timișoara și București, dar și în Spania (Barcelona). Primeau jumătate din sumele de bani obținute de acestea.

Astfel, prin această modalitate, suspecții au obținut în mod ilicit suma de aproximativ 170.000 lei.

Pe fir au intrat şi poliţiştii ploieteni. Aceştia au organizat în Capitală patru percheziții la domiciliile persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, telefoanele mobile folosite la săvârșirea infracțiunilor, înscrisuri ce reprezintă depuneri ale sumelor de bani provenite din activitatea de prostituție, alte probe și mijloace de probă relevante în cauză, bijuterii din aur (aprox. 250 gr),  cât și sume de bani, anunţă IJP Prahova.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a  fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere legală.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor