logo
RNTV Live

Două noi focare de COVID-19 la două societăți comerciale din Prahova

sursa foto Adevarul.ro
Mihai Constantinescu

DSP a identificat, zilele trecute, două noi focare la două societăți comerciale din Tătărani și Ploiești. La cea din Tătărani au fost confirmați 45 de angajați dintr-un total de 60. Testarea întregului colectiv a fost dispusă în urma dezvoltării simptomatologiei specifice COVID-19 de către unii dintre angajați. Cei depistați ca fiind infectați cu noul coronavirus sunt asimptomatici sau au forme ușoare ale bolii și au fost izolați într-un campus din localitatea Brazi, unde se află sub monitorizarea unui medic de familie. A fost efectuată dezinfecția spațiilor de lucru.

În cazul societății din Ploiești, au fost depistați opt angajați ca fiind infectați cu SARS-CoV-2, dintr-o echipă de 10 persoane. Aceștia sunt asimptomatici și au fost izolați, pentru 14 zile, într-un campus din Ploiești, unde se află sub monitorizarea unui medic de familie. A fost efectuată dezinfecția spațiilor de lucru.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-fost-lansata-prima-aplicatie…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/sectia-obstetrica-ginecologie-a…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor