Două evenimente extrem de grave s-au produs astăzi în Prahova. Două persoane şi-au pierdut viaţă

spulberat de o maşină

Două evenimente extrem de grave în Prahova

Două evenimente extrem de grave s-au produs astăzi în Prahova. Două persoane şi-au pierdut viaţă

Zi de doliu astăzi în Prahova. Două persoane şi-au pierdut viaţă în evenimente extrem de grave care s-au produs în această după-amiază.

În primul caz este vorba despre un accident rutier produs în Stoeneşti. Şoferul unei autoutilitare se deplasa pe raza localității Stoenesti şi la km 68 ar fi surprins şi accidentat mortal un pieton de 56 de ani. Pietonul se afla în traversarea străzii din dreapta către stânga a sensului de mers Târgovişte către Ploiesti. În apropierea accidentului se afla şi o trecere pentru pietoni.
Tot în zonă, din cauza accidentului s a produs şi o tamponare.

Cel de-al doilea eveniment cumplit s-a produs cu puţin timp în urmă. Un bărbat a fost lovit de tren în zona km. 54 între Triaj şi Brazi. Persoana lovită avea 60 ani şi a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Vezi şi https://republikanews.ro/targul-de-craciun-si-atelierele-lui-mos-craciun-printre-surprizele-pregatite/?fbclid=IwAR1g0WSkW-NzdfAYaj-A3F1r-KbwGhag2d2z8fBBZP1fwtas0XS5W9PJuNQ

Vezi şi https://republikanews.ro/traseu-tce-special-pentru-a-se-ajunge-la-oraselul-copiilor-din-parcul-municipal-vest-grafic/?fbclid=IwAR2adgdHn6L3OfcmknfY1bVzuAGiFbiuRJ5hqkbIW9EoJGQ_4k9TbVfmH3g

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here