logo
RNTV Live

Incă două accidente rutiere produse in Prahova

accident Gura Diham 5
Mihai Constantinescu

Cu puțin timp in urmă, in Prahova s-au produs incă două accidente rutiere. Unul s-a petrecut in Bucov, iar cel de-al doilea in Păulesti.

Din verificări, in cazul accidentului de la Bucov, un bărbat de 34 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism din direcția Buzău către Ploiești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de aproximativ 48 de ani care circula în fața sa și care a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 41 de ani.

În urma evenimentului bărbatul de aproximativ 48 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto de 34 de ani, respectiv 41 au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

Trafic dirijat de polițiști.

In accidentul de la Păulesti sunt implicate o autoplatformă și un autoturism Ambii șoferi sunt asistați medical la locul evenimentului

Șoferul platformei va fi transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/doua-accidente-rutiere/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/ploiestiul-luminat-de-sarbatori…/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/prahova-va-avea-in-curand-un…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor