logo
RNTV Live

Dorința Viceprimarului General al Capitalei: Piața Revoluției ar deveni exclusiv pietonală

348811775_142282075507695_4215805268790797896_n
Dumitrache Catalina

Stelian Bujduveanu, Viceprimarul General al Capitalei, propune ca Piața Revoluției să devină exclusiv pietonală. „Este vorba despre zona din jurul Ateneului Român, care cuprinde: Piața George Enescu, Piața Revoluției și parcarea din fața Ministerului Afacerilor Interne. Acesta este proiectul pe care îl propunem și îl lansăm în dezbatere publică”, a scrie el într-o postare pe Facebook. 

Bujduveanu ia inițiativa pentru că, până acum nimeni nu a făcut un plan ca București să devină mai „prietenos cu oamenii”. 

„Vrem un București prietenos cu oamenii, dar nimeni nu a pus un plan pe hârtie sau în practică. Vrem un oraș „ca afara”, dar avem zone pietonale doar în weekend și trotuare transformate în locuri de parcare”, a scris acesta în postarea sa.

În ce privește propunerea ca Piața Revoluției să devină exclusiv pietonală, Bujduveanu spune că mai multe detalii vor apărea în spațiul public în perioada următoare.

„Cea mai reprezentativă zona din Capitală, Piața Revoluției, devine exclusiv pietonală. Este vorba despre zona din jurul Ateneului Român, care cuprinde: Piața George Enescu, Piața Revoluției și parcarea din fața Ministerului Afacerilor Interne. Acesta este proiectul pe care îl propunem și îl lansăm în dezbatere publică. Mai multe detalii despre proiect în curând”, subliniază viceprimarul General al Capitalei.

Sursă: Digi24

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor