logo
RNTV Live

Dorin Ilian Lețea este noul Director General provizoriu al societății HIDRO PRAHOVA SA.

Foto Dorin Letea
Mihai Constantinescu

Începând din 18 octombrie 2021,Dorin Ilian Lețea este noul Director General provizoriu al societății HIDRO PRAHOVA SA.

Consiliul de Administrație al societății HIDRO PRAHOVA SA, operator regional al sistemelor publice de apă și canalizare în județul Prahova, anunță numirea lui Dorin Ilian Lețea în funcția de Director General provizoriu al societății, începând cu data de 18 octombrie 2021.

Decizia a fost adoptată în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al societății HIDRO PRAHOVA SA care a avut loc în data de 15 octombrie 2021, în urma demisiei fostului Director General provizoriu, Liviu Ilași.

De profesie inginer, cu specializări în accesarea fondurilor europene, achiziții și investiții publice, Dorin Ilian Lețea are o experiență semnificativă, atât în managementul companiilor de utilități și servicii publice, cât și în administrație, la nivel local și județean. În perioada 2016-2020, Dorin Ilian Lețea a fost Director General al operatorului regional pentru serviciile de apă și canalizare din județul Mehedinți, pentru ca între anii 2020 și 2021 să coordoneze activitatea operatorului serviciului de termoficare din municipiul Buzău, în calitate de Director General. În mai 2021, Dorin Ilian Lețea a devenit Director Executiv al Direcției Programe cu Finanțare Externă din cadrul Consiliului Județean Prahova, ulterior fiind numit Director General provizoriu al societății HIDRO PRAHOVA SA.

CV-ul integral poate fi accesat pe site-ul www.hidroprahova.ro/.

Operatorul de apă și canalizare HIDRO PRAHOVA SA funcționează ca societate pe acţiuni, cu capital integral public, având acţionar majoritar Consiliul Judeţean Prahova. În prezent, societatea operează în 66 de localități din județul Prahova (municipiul Câmpina, 11 orașe și 54 de comune), precum și într-o comună din județul Argeș.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor