logo
RNTV Live

“Domnule Primar, mai facem și noi administrație?”Mesajul unui fost coleg pentru edilul orașului

Adrian Dobre
Mihai Constantinescu

“Domnule Primar, mai facem și noi administrație?”Mesajul unui fost coleg pentru edilul orașului

După ce l-a mai făcut praf pe edilul municipiului Ploiești, Adrian Dobre,(vezi AICI detalii) Cristina Enache, fost conslier PNL si colegă de partid cu actuaul primar, lovește din nou și îi cere primarului să facă administrație.

“Postarea anterioara a starnit cateva reactii urate la care ma asteptam, dar care nu ma impiedica sa-mi exprim parerea in continuare.

Situatia termiei incepand cu data de 1 Mai este departe de a fi rezolvata, chiar daca Primaru’ s-a grabit sa iasa cu o declaratie care, ulterior, a fost contestata de catre Veolia Energie.

In ultima declaratie sustinuta de primar am identificat o noua minciunica. La o scurta analiza a declaratiilor pe acest subiect  descoperim o serie intreaga de minciunele si as vrea sa le lamurim impreuna, punctual.

Ianuarie 2019 – Primarul organizeaza o dezbatere publica pe subiectul majorarii tarifului la gagicalorie si se „da cu curu’ de pamant” ca va face tot ce poate ca acest tarif sa nu creasca. SERIOOOOS?!?!?!

Stiati ca in aceasta iarna facturile la caldura au fost majorate cu 50 lei/gigacalorie pentru ca nu ati acordat subventie?

STIATI!

Daca sunteti atat de atent la buzunarul ploiesteanului, de ce NU ati acordat subventie la caldura si in sezonul de iarna 2018-2019?!?”

Citește continuarea AICI

Vezi și https://portal.republikanews.ro/un-politist-local-s-a-facut-de-ras-in-ultimul-hal-a-scris-in-procesul-verbalwolzvagin-si-egzista/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor