logo
RNTV Live

Doi tineri din Prahova, soț și soție, la un pas să-și piardă viața din cauza unui generator electric

smurd_noaptea
Dumitrescu Vlad

Pompierii prahoveni au fost sesizați că în comuna Gorgota, sat Poienarii Apostoli, ar fi izbucnit un incendiu la un generator electric. La fața locului, s-a deplasat o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.


Potrivit ISU Prahova, în urma efectuării recunoașterii, personalul de intervenție a costat faptul că incendiul nu se confirmă.


Cu toate acestea, au identificat două persoane, soț și soție, care prezentau intoxicație cu noxele rezultate de la generatorul electric aflat în interiorului locuinței.

În urma evaluării medicale, s-a constatat faptul că bărbatul era inconștient. După administrarea de oxigen medicinal acesta și-a recăpătat starea de conștientă.

”Bărbatul a fost la un pas de a intra în stop cardio-respirator. Intervenția promptă și profesionistă a pompierilor paramedici a salvat viața acestei tinere familii”, a anunțat ISU PRAHOVA.

Ambele victime, un bărbat în vârstă de 25 ani și o tânără de 17 ani, au fost transportate la UPU Ploiești de echipajele SMURD și SAJ.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor