Doi proxeneți au pus în circulație bani falși. Cum au făcut?

cel mai verde complex reziential

Doi proxeneți au pus în circulație bani falși. Cum au făcut?

Cercetările oamenilor legii au scos la lumină faptul că în perioada martie – august, 2 persoane, un bărbat, de 37 de ani și soția sa, de 28 de ani ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe persoane. Concret, le-ar fi găzduit, atât în propria locuință, cât și în mai multe apartamente pe care le-ar fi închiriat, le-ar fi transportat la adresele indicate de clienți, s-ar fi ocupat de promovarea acestora, ar fi stabilit și negociat prețurile practicate, astfel obținând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către acestea.

cel mai verde complex reziential

Pe fir au intrat oamenii legii și, recent, au pus în executare 3 mandate de percheziții domiciliare, dintre care 2 în județul Constanța și 1 în județul Brașov, în cadrul dosarului penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de falsificarea de monede, punere în circulație de monedă contrafăcută și proxenetism.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate 115 bancnote de 200 de euro contrafăcute(23.000 de euro), 700 de euro, 4.500 de lei, 7 telefoane mobile și o cartelă SIM, bunuri cu valoare probatorie.

Persoane conduse la audieri

Cele două persoane bănuite și 3 tinere au fost conduse la audieri, iar, în urma administrării probatoriului, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor au dispus, inițial, reținerea, pentru 24 de ore, a celor 2 persoane. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmand ca instanței de judecată să stabilească ce se întamplă cu ele.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

sursa Poliția Romană

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here