Doi prahoveani s-au ales cu dosare penale pentru că şi-au făcut “rezerve pentru grătar”

petrecere-ploiest-1-decembrie

Dosar penal pentru furt

Doi prahoveani s-au ales cu dosare penale pentru că şi-au făcut “rezerve pentru grătar”-

La un control de rutină, oamenii legii au descoperit în trafic doi “împătimiţi al grătarului”. Nu se ştie cu exactitatea dacă aceştia urmau să participe de evenimentul gastronomic- Urban Grill Fest care începe de astăzi- cert este că în autoutilitară a fost găsită o importantă cantitate de cărbuni. Maşina a fost oprită în Ariceştii Rahtivani, iar şoferul era un bărbat din localitate care era însoţit şi de un amic.

Polițiștii au identificat mai mulţi cărbuni, susceptibili a fi fost sustraşi de cei doi ocupanți ai autovehiculului din incinta unei societăți comerciale.

Cantitatea de cărbuni (510 kg) a fost ridicată și predată societății, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/exclusiv-video-micul-geniu-din-ploiesti-are-sase-ani-si-poate-face-ceva-impresionant-este-spaima-elevilor-de-a-viii-a/

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/merge-la-scoala-cu-patul-pliant-afla-povestea-celei-mai-curajoase-eleve-din-ploiesti-pe-care-boala-nu-o-poate-dobori/

Fototo cu carater ilustrativ

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here