logo
RNTV Live

Doi indivizi au fost reținuți în legătură cu furtul unui cazan destinat producerii de țuică

cazan_de_tuica
Dudau Andreea Valentina

Ieri, doi tineri din Gorj au fost aduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, fiind suspectați de furtul unui cazan destinat producerii de țuică!

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, toți din comuna Ciuperceni, suspectați de comiterea infracțiunii de furt calificat. În urma acestor activități de cercetare, doi dintre aceștia, ambii în vârstă de 19 ani, au fost reținuți preventiv pe bază de ordonanță și plasați în arestul IPJ Gorj.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale. Pentru cel de-al treilea tânăr, în vârstă de 18 ani, pentru care polițiștii nu au reușit să îl găsească, a fost emis un mandat de aducere.

Din investigațiile efectuate de polițiști a rezultat că, în cursul nopții trecute, cei trei presupuși infractori ar fi pătruns într-o anexă a locuinței unui bărbat de 33 de ani, din comuna Ciuperceni.

De acolo, ei ar fi sustras un cazan destinat producerii de țuică. Cazanul furat a fost recuperat și returnat persoanei vătămate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor