logo
RNTV Live

Doi foști deputați au ajuns în conducerea PNL Prahova

pnl
Oana Stoica

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a luat decizii importante în ultima ședință a Biroului Politic Județean a partidului.

Au fost făcute modificări după numirea lui Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Câmpina, în funcția de secretar general al PNL. În locul lui, în funcția de vicepreședinte al organizației județene a PNL Prahova, a fost numit fostul deputat, Virgil Guran.

cum Guran este unul dintre cei opt vicepreședinți ai filialei liberale. O altă surpriză, girată nu doar de președintele PNL Prahova, ci și de deputații Roberta Anastase și George Ionescu, a fost desemnarea unui nou membru al Biroului Politic Județean al PNL, în locul lui Gabriel Chivăran care a demisionat din PNL și a trecut la ALDE.

În locul acestuia a fost validat fostul deputat Mircea Roșca. Acum atât Guran cât și Roșca se regăsesc în conducerea județeană a PNL Prahova.

Sursa: campinatv.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor