logo
RNTV Live

Doi bărbați găsiți morți în apă. Unul în lac, altul în rau

adolecent înecat în jiu
Erika Stoica

Doi bărbați găsiți morți în apă. Unul în lac, altul în rau

Teribila descoperire a fost făcută miercuri seara. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani care a fost scos mort din apa râului Olănești, iar un alt bărbat a fost găsit mort în lacul Palanca.

Oamenii legii încearcă acum să afle ce s-a întamplat și să ia mașurile legale care se impun.

„Echipa de căutare/salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați în data de 08.02.2023, la ora 23.00, pentru scoaterea unui bărbat decedat din apa râului Olănești.În urma identificării, s-a constatat că acesta avea vârsta de 55 de ani fiind găsit plutind, în albia râului Olănești”, informează ISU Vâlcea.

12 pompieri au intervenit cu două bărci pentru a recupera trupul neînsufelțit al bărbatului gasit mort în llacul Palanca.

„Acesta a fost adus la mal de către angajații ISU, după care a fost predat organelor abilitate, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul”, se mai arată în comunicatul citat de stirilekanald.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor