logo
RNTV Live

Doi bărbați au fost prinși în timp ce voiau să fure dintr-o locuință din Ploiești

retinuti-parava.jpg-1
Dumitrescu Vlad

Doi bărbați au fost reținuți luni de polițiști după ce au fost prinși în flagrant delict.

”La data de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au prins în flagrant delict 2 bărbați în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o locuință din municipiul Ploiești.

Din verificări, a reieșit faptul că cei doi bărbați, cu vârstele de 29, respectiv 49 de ani, din municipiu, ar fi pătruns în imobilul în cauză, în care nu se aflau persoane, în jurul orei 01.00, fiind depistați în timp ce sustrageau mai multe scule electrice, precum și băuturi alcoolice.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, a anunțat IPJ Prahova.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor