logo
RNTV Live

Doamna Chiajna, sedusă și abandonată! (GALERIE FOTO)

main concordia
Cristian Anghelescu

Doamna Chiajna, sedusă și abandonată! 

 

Atmosferă tristă, astăzi, la Chiajna unde doar aproape 300 de spectatori au ajuns la meciul dintre Concordia și Petrolul. Dintre ei, circa 150 au alcătuit galeria “lupilor”, prezență extrem de scăzută ținând cont și de distanța relativ scurtă. În sfârșit…

Prima mare ocazie de gol a aparținut ploieștenilor, în minutul 8. Atunci, Arnăutu a reluat mingea cu capul, de la 11 metri, portarul a respins de sub bară iar Ciocâlteu a fost semnalizat în ofsaid exact când urma să reia în plasă!

Gazdele au ales să se apere și să contraatace, din jocul închis rezultând puține faze de gol. O luptă surdă, la mijlocul terenului, cu destule nereușite din partea oaspeților mai ales la construcție.

Având libertate să-și aleagă traiectoriile în teren, Nini Popescu a încercat să-și găsească spații de pe o parte pe alta. A reușit, spre finalul reprizei atunci când au apărut alte două ocazii, una semnată de Șaim, cealaltă de Ciocâlteu.

Specialitatea casei: realizare marca Arnăutu!

Dar, cu siguranță, cea mai importantă realizare a ”lupilor” a fost golul lui ARNĂUTU (45, penalti). Acesta a transformat lovitura de penalitate acordată în urma hențului evident în careu făcut de Dobrosavlevici: 0-1!

A fost o repriză jucată la o singură poartă, cu puține ieșiri din propria jumătate ale gazdelor. Dar cu multă precipitare în ofensivă pentru “petroliști”, tributari la capitolul eficiență.

Mitanul secund adebutat cu o fază controversată în careul gazdelor, Olaru fiind busculat de către același Dobrosavlevici. Numai că, de această dată, arbitrul Anghelinei a făcut semn că jocul poate continua!

În minutul 62, la singura pătrundere a gazdelor în careul oaspeților, atacantul Ciobanu a șutat de la 13 metri, lateral dreapta, dar balonul a trecut puțin pe lângă butul drept! Mare ocazie!

În replică, la faza următoare, Ciocâlteu a pătruns pe stânga, și-a făcut mingea pentru piciorul drept dar a fost împiedicat să șuteze! Fault evidentși un nou penalti refuzat de arbitrul gălățean!

Final perfect

Jocul s-a încins iar nou intratul Odobeanu (66) a pătruns dezinvolt în flancul drept, destabilizându-l din trei driblinguri. A șutat în cros dar Bolboașă a reținut cu un plonjon de portar mare!

Viteza a crescut exponențial, gazdele încercând să egaleze cu tot dinadinsul. A apărut precipitarea dar și greșelile de apreciere.

În minutul 80, după o cursă apreciabilă de 30 de metri, D. Gheorghe a pătruns în careu și… a șutat în Isvoranu, ieșit! Mare ocazie și după numai un alt minut, lovitura de cap a lui D. Gheorghe a trimis balonul peste poartă!

Cu cinci minute înainte de final, N. Popescu a trecut mingea peste portarul ieșit bezmetic iar D. GHEORGHE a îndeplinit formalitatea: 0-2!

Casetă

Concordia Chiajna II – Petrolul Ploiești 0-2 (0-1)

Stadion: ”Concordia” Chiajna. Spectatori: circa 300. Marcatori: Arnăutu (45, penalti), D. Gheorghe (85)

Concordia II: Isvoranu – Ciortan, Dobrosalevici, Săftescu, Georgescu – Novacek (cpt) – Răsdan (56 Odobeanu), Ghiță, Radu, Rogoveanu – Ciobanu. Antrenor: Mugur Cornățeanu.

Bolboașă – Catană, Prunescu (cpt), Antoche, Velisar – Chindriș, Olaru (89 Lambru) – Ciocâlteu (72 D. Gheorghe), N. Popescu (86 Frâncu), Șaim – Arnăutu (59 Păun). Antrenor: Octavian Grigore.

Cartonaș galben: Dobrosavlevici (38), Săftescu (90)/ Catană (48)

Au arbitrat: Bogdan Ionuţ Anghelinei (Galaţi) – Alexandru Midvichi (Bucureşti) și Răzvan Negoiță (Brăila)

Observatori: Mihail Ghiberdel (Piteşti) și Roxana Cernea (Bucureşti)

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor