DNA, o nouă lovitură pentru fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente. Ce decizie au luat procurorii ploieşteni

DNA, o nouă lovitură pentru fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente. Ce decizie au luat procurorii ploieşteni Sursă foto puterea.ro

Fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente, trimisă în judecată sub control judiciar

DNA, o nouă lovitură pentru fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente. Ce decizie au luat procurorii ploieşteni

Fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, a fost trimisă în judecată sub control judiciar. Acesta este acuzată pentru:

cel mai verde complex reziential

– trafic de influenţă în formă continuată (2 acte materiale),

– spălare a banilor

“Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a Anei Maria Pătru, la data faptelor preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, pentru trafic de influenţă în formă continuată (2 acte materiale) şi spălare a banilor. (…) Pătru ar fi primit de la reprezentantul firmei de software, în perioada iulie 2013 – martie 2014, suma totală de 600.000 euro (în cursul lunii iulie 2013 – suma de 400.000 euro, sumă remisă şi primită într-o servietă marca Montblanc împreună cu un instrument de scris aceeaşi marcă; la sfârşitul lunii noiembrie 2013 – suma de 100.000 euro şi în cursul lunii martie 2014 – suma de 100.000 euro), iar la data de 30 iulie 2013 – două ceasuri de lux în valoare de 49.700 lei, respectiv de 58.500 lei”, se arată într-un comunicat al DNA.

VEZI ŞI https://republikanews.ro/prahova-detine-de-astazi-unicul-auto-laborator-din-romania-calitatea-aerului-monitorizata-cu-strictete/

Toate bunurile imobile ale fostei şefe a AEP au fost puse sub sechestru.Este vorba mai excat de cele achiziţionate din banii obţinuţi ca urmare a infracţiunii de trafic de influenţă.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa  stiripesurse.ro

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here