logo
RNTV Live

DN1, O IMENSĂ PARCARE

Georgescu Cristi

Daca au plecat sa se relaxeze in minivacanta de Rusalii, la munte, soferii nu au uitat ca “pachetul turistic” cuprinde si celebra aglomeratie de la intoarcerea inspre casa. Iar pentru cei care tranziteaza frecvent DN1, rabdarea nu le-a fost pusa la incercare doar in dreptul statiunilor montane, asa cum erau obisnuiti. Asta pentru ca s-au format cozi imense de masini, inca de la intrarea in localitatea Cornu. De acolo, si pana la Banesti, o distanta de aproape doi kilometri, s-a parcurs si in doua ore.

Drumul National 1, final de minivacanta. Intoarcere turistilor spre casa, un adevarat test al rabdarii. Pe sensul Brasov- Bucuresti, colanele de masini s-au format inca de la intrarea inspre comuna Cornu, si pana in dreptul lucrarilor la podul de la Banesti. Mai bine de 2 kilometri de sosea parcursi cu … viteza melcului.

Politistii au fost si ei la datoria, pentru a dirija traficul. Ca intotdeauna soferii sunt sfatuiti ca in astfel de perioade, in care se inregistreaza valori mai mari de trafic, sa pastreze distanta corespunzatoare intre autovehicule, si sa nu recurga la manevre care sa puna in pericol circulatia.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor