logo
RNTV Live

Începe distribuirea pachetelor cu alimente în Bărcăneşti. Vezi cine sunt beneficiarii

ajutoare 1
Mihai Constantinescu

Începe distribuirea pachetelor cu alimente în Bărcăneşti. În perioada 25 martie-02.aprilie 2021, între orele 08.30.13.30, se vor distribui la sediul Primăriei Bărcăneşti pachetele cu ajutoare alimentare pentru listele suplimentare. liste cu cuprind persoane cu grad de handicap cu drept de asistent personal.

În perioada 05-09 aprilie 2021 se primesc la sediul Primăriei Bărcăneşti cereri din partea persoanelor cu handicap grav (fără asistent) sau cu handicap accentuat, pentru acordarea pachetelor cu alimente rămase. Acestea se vor acorda în funcţie de ordinea primirii cererilor până la terminarea stocului rămas.

La cerere se anexează copie xerox după: certificatul de încadrare în grad de handicap valabil, cupon pensie handicap, CI/BI titular.

Ajutoarele pentru aceste persoane se vor acoda în perioada 12-16 aprilie 2021, între orele 08.30.13.30 la sediul Primăriei Bărcăneşti.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/trafic-restrictionat-azuga/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/admitere-la-scoala-de-pompieri/

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor