logo
RNTV Live

Distanța până la Ploiești Shopping City se transformă în premii instant!

Site_poza_portret_600x900px
rnews

Premii instant!

Ploiești Shopping City lansează campania promoțională Drum mai lung, premii mai mari, prin care își invită cumpărătorii să vină la shopping de oriunde s-ar afla.

În perioada 10-13 septembrie, distanța până la Ploiești Shopping City se transformă în premii instant pe măsură. Cu cât drumul până la centrul comercial este mai lung, cu atât premiile instant sunt mai mari. Astfel, la cumpărături de cel puțin 160 de lei, clienții primesc pe loc vouchere cadou. Cu cât distanța dintre domiciliul participantului la promoție și Ploiești Shopping City este mai mare, cu atât valoarea voucherului cadou este mai mare:

Așadar, distanța devine în această toamnă motiv de shopping. Branduri cu renume, precum Zara, Bershka, Stradivarius, H&M, BSB sau Bigotti își așteaptă cumpărătorii cu cele mai noi colecții pentru toamnă.

Ploiești Shopping City a implementat toate măsurile de sănătate, protecție și distanțare socială pentru ca fiecare sesiune de shopping să se desfășoare în siguranță.

Află mai multe despre campania Drum mai lung, premii mai mari și despre motivele pentru care poți veni la cumpărături de oriunde te-ai afla pe site-ul Ploiești Shopping City și pe pagina de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor