logo
RNTV Live

Dispensarul prahovean unde ajungi doar dacă eşti sănătos tun. Motivul este halucinant

Prahova a fost lăsată în aer
Mihai Constantinescu

Un dispensar medical trebuie să fie uşor accesibil şi asta pentru că acolo ajung bolnavi de toate categoriile. Cardiaci, invalizi sau poate femei gravide şi copii, dispensarul este primul loc unde poţi primi ajutor.

La Câmpina situaţia este diferită. Dispensarul este pentru toată lumea însă îl pot folosi doar cei sănătoşi tun. Şi asta pentru că drumul de acces este imposibil de parcurs. Este atât de abrupt că trebuie să fii chiar curajos să-l escaladezi şi evident să fii în putere.

Până nu demult, accesul se făcea pe nişte scări ocolite. Primăria a decis să investească 100.000 de lei pentru lucrarea care scurtează drumul, dar care nu poate fi folosită.

Reprezentanţii administraţiei locale  vor acum să vină în ajutorul câmpinenilor şi să monteze un afiş în care să explice cine şi cum să folosească aleea. La iarnă fiecare se va descurca cum va putea. Cei de la primărie se gândesc încă de pe acum să îl închidă pe timp de iarnă.

tobogan

sursă strileprotv.ro

sursă foto Câmpina tv

foto reprezentativă cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor