logo
RNTV Live

Dispar „cimitirele de mașini” din parcările Ploieştiului.

masini abandonate
Mihai Constantinescu

Dispar „cimitirele de mașini” din parcările Ploieştiului. De acest lucru se ocupă în această perioadă angajaţii SGU care au trecut la ridicarea rablelor abandonate.

În ultimii ani, oraşul nostru s-a supraaglomerat din cauza maşinilor, iar găsirea unui loc de parcare este o proba grea pentru toţi şoferii. Situaţia devine frustrantă din cauza acelor maşini abandonate care zac pe carosabil şi de ani de zile. Multe dintre parcări devin astfel „cimitirele de mașini” ale nepăsătorilor care lasă rable abandonate. pe locuri de parcare ce ar putea fi utilizate de o persoană care chiar are nevoie.

Această situaţie este pe cale să se rezolve în Ploieşti. Angajaţii SGU le ridică!

În categoria mașinilor care se ridică se încadrează cele care nu mai au proprietar și care sunt lăsate la voia întâmplării.

Pentru aceste autovehicule au fost finalizate toate etapele procedurale obligatorii, indicate de legislația și actele normative în vigoare, ultima dintre acestea fiind ridicarea propriu-zisă a mașinilor respective.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/femeie-cu-copil-batuta-pe-strada/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/talharita-pe-strada/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor