logo
RNTV Live

Discuții pentru cooptarea lui Cristian Chivu în staff-ul selecționerului Cosmin Contra

burleanu si CEx
Cristian Anghelescu

Discuții pentru cooptarea lui Cristian Chivu în staff-ul selecționerului Cosmin Contra

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat, azi, la finalul Comitetului Executiv al FRF, că există discuții ca fostul internațional Cristian Chivu să se alăture staff-ului echipei naționale a României condus de Cosmin Contra.

Întrebat dacă fostul fundaș Cristian Chivu se va alătura echipei selecționerului Cosmin Contra, Burleanu a răspuns: “Doar Cosmin Contra și Cristi Chivu pot spune. Am văzut că selecționerul a reușit cu Bogdan Lobonț. Dar cred că da, sunt discuții. Cosmin Contra e mult mai în măsură să răspundă. Cât privește postul pe care ar veni Chivu, întrebați-l tot pe Cosmin Contra”.

Răzvan Burleanu a menționat că fostul fotbalist Cristian Chivu poate ajuta echipa națională, așa cum o face și Adrian Mutu, care ocupă funcția de funcția de manager sportiv.

“Și venirea lui Adi Mutu considerăm că e un câștig, e valoare adăugată. El deja s-a integrat puternic, a luat parte și la ultima ședință de Comisie Tehnică. E foarte implicat în multe proiecte ale FRF”, a încheiat Burleanu.

Anunțul lui Burleanu vizându-l pe Contra

Selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, va ocupa funcția de vicepreședinte în cadrul Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal, a anunțat președintele Răzvan Burleanu la finalul ședinței Comitetului Executiv al FRF.

“Începând de azi, în urma propunerii domnului Mihai Stoichiță, Cosmin Contra devine vicepreședinte al Comisiei Tehnice a FRF, luând locul lui Ionuț Badea (n.r. — secundul fostului selecționer Christoph Daum). Cosmin Contra va fi membru cu drept de vot. În ceea ce privește o analiză privind o eventuală demitere a selecționerului, statutul nu îți permite să votezi când e vorba despre persoana ta. Acum ne-am dorit să îl avem pe selecționer în Comisia Tehnică pentru a întări legătura dintre toate naționalele de juniori și prima reprezentativă. E de salutat disponibilitatea de muncă și efort a lui Cosmin Contra de a se alătura Comisiei Tehnice”, a spus Burleanu.

Cine are datorii la stat va avea probleme

Membrii Comitetului Executiv au aprobat, cu unanimitate de voturi, Regulamentul de licențiere a cluburilor, Regulamentul de procedură a comisiilor de licențiere și Regulamentul privind procedurile de monitorizare financiară și de luare a deciziilor de sancționare a cluburilor licențiate de Liga I în forma în care au fost propuse de Departamentul Licențe/Afilieri.

“S-a prezentat raportul de audit în ceea ce privește analiza financiară a cluburilor din Liga I. Și cu această ocazie am întărit din nou un principiu care se va aplica din sezonul 2018-2019 privind controlul datoriilor cluburilor din Liga I către bugetul de stat. Altfel spus, dacă vei avea datorii la stat nu îți vei putea lua licența pentru Liga I. Și la Liga a II-a aplicăm un sistem de monitorizare financiară pe care îl vom întări la anul, pentru ca în doi ani să nu mai avem cluburi în insolvență în Liga I”, a spus Burleanu.

Acesta a precizat că în cadrul ședinței nu s-a discutat despre implementarea arbitrajului video la nivelul Ligii I.

Următoarea ședință a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal va avea loc la 28 noiembrie, de la ora 11:00.

sursa: agerpres

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor