Donald Trump și Elon Musk au discutat recent pe platforma X (fosta Twitter) într-un dialog controversat care a captat atenția a peste un milion de utilizatori. Conversația a inclus o serie de teorii radicale, printre care comparația imigranților ilegali cu „zombie” și acuzații nefondate despre o presupusă „lovitură de stat” orchestrată de președintele american Joe Biden. Discuția, întârziată cu 40 de minute din cauza unor probleme tehnice pe care Musk le-a atribuit unui atac cibernetic masiv, a oferit fostului președinte republican oportunitatea de a-și promova temele de campanie într-un cadru prietenos, fără contradicții.

Musk, cunoscut pentru pozițiile sale radicale, l-a susținut public pe Trump de la tentativa de asasinat de luna trecută, iar în timpul discuției a continuat să exprime sprijin pentru fostul președinte. În același timp, miliardarul a criticat-o pe Kamala Harris, descriind-o drept un candidat „de extremă stângă”, în timp ce Trump a pus la îndoială legitimitatea acesteia în cursa pentru Casa Albă.

În dialogul lor de două ore, cei doi au abordat subiecte variate, de la schimbările climatice, pe care Trump le-a luat în derâdere, până la relațiile sale cu lideri autoritari precum Vladimir Putin și Kim Jong Un. Fostul președinte a promis că, în cazul în care va reveni la putere, va asigura securitatea globală a Statelor Unite.

Elon Musk a speculat despre un potențial rol în administrația Trump, sugerând că ar dori să facă parte dintr-o comisie care să asigure gestionarea eficientă a fondurilor publice. Trump l-a felicitat pe Musk pentru măsurile de reducere a costurilor la X, descriindu-l drept „cel mai bun reducător de costuri”.

Musk a încheiat discuția cu un avertisment despre riscul unui al treilea război mondial și a subliniat importanța alegerilor prezidențiale din SUA, afirmând că acestea reprezintă un moment decisiv pentru civilizație. „Cred că trebuie să mergem pe calea cea bună, și cred că voi sunteți drumul cel bun”, a declarat Musk către Trump.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews