Featured Video Play Icon

O calatorie cu mijloacele de transport in comun din Ploiesti este greu de suportat in aceasta perioada. Oamenii sunt nevoiti sa circule intr-un disconfort total. Mai ales in tramvaie care sunt vechi de peste 30 de ani si ale caror geamuri nu se pot deschide in cele mai multe cazuri. Doar 25% dintre mijloacele de transport in comun ale TCE Ploiesti sunt doatate cu sisteme de aer condiționat.

Căldura în mijloacele de transport în comun din Ploiești este insuportabilă în aceste zile caniculare. Si asta pentru că cele mai multe nu au aer condiționat. Mai mult, oamenii cu greu găsesc un loc cu umbră în zona stațiilor pentru a aștepta autobuzul, troleul sau tramvaiul. Chiar în zona centrală a muncipiului stația a fost luată, iar călătorii așteaptă pe spațiul verde de lângă, la umbra unor copaci sau după toneta de bilete.

Problema este departe de a fi rezolvată, după cum ne-a explicat directorul societății  Transport Călători Expres Ploiești.

Ploieștenii se plâng cel mai mult de condițiile din tramvaie.

Doar 25% dintre mijloacele de transport în comun din flota TCE sunt dotate cu aer condiționat. Conform conducerii instituției, la Ploiești urmează să ajungă 20 de autobuze electrice noi.

By Costin