logo
RNTV Live

Directorul DGASPC, din nou în faţa instanţei în procesul de calomnie intentat şoferului instituţiei

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
rnews

Zilele trecute a avut loc o nouă înfăţişare în procesul pe care Mihaela Şindilă, directorul executiv adjunct al DGASPC Prahova, l-a intentat şoferului instituţiei, Ionel Mănăilă. Şefa de la Direcţie spune că a intentat acest proces, în nume personal, neicluzând sub niciun aspect instituţia pe care o conduce.

” Am făcut asta în nume propriu, fiindcă această persoană mi-a stricat imaginea. L-am dat în judecată pentru calomnie şi am cerut despăgubiri financiare însemnate. Am avut un nou termen şi sunt convinsă că voi câştiga acest proces. Însă dincolo de aceste despăgubiri cerute, eu vreau să se înţeleagă faptul că am recurs la acesată metodă fiindcă nu mi se pare normal să îmi fie batjocorită imaginea şi munca mea de-o viaţă”a spus Mihaela Şindilă.

Reamintim faptul că, în toamna anului trecut, în interiorul DGASPC Prahova s-a iscat una devărat scandal, fiind lansatea tacuri extrem de dure la adresa conducerii Direcţiei. La momentul respectv, Ionel Mănăilă, şoferul instituţiei, a afirmat că în cadrul DGASPC au fost comise mai multe ilegalităţi: de la folosirea maşinii de serviciu în interesul personal al şefilor, la modificări ale foilor de parcurs, furturi de motorină şi cheltuirea inultilă a fondurilor alocate instituţiei de către CJ Prahova.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor