logo
RNTV Live

Director demis după o petrecere în școală!

index
Ștefan Petre

Directorul unei școli din Bacău a fost demis din funcție după ce a organizat în incinta instituției o zi de naștere cu șampanie, animatori și o cântăreață de muzică populară, conform bacău.net.

Videoclipul cu cântăreața ținând în mână o sticlă de șampanie a fost șters la scurs timp datorită nemulțumirilor aduse în comentariile postării.

Anca Egarmin – inspector școlar general spune că directorul Andrei Enache a încercat să mușamalizeze evenimentul petrecut în timpul orelor de curs, acesta declarând că totul a avut loc în timpul pauzei mari.

Conducerea ISJ Bacău: „Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere. Directorul școlii ne-a precizat că nu avea cunoștință despre ceea ce urma să se întâmple, de prezența altor persoane, cu excepția mamei. În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unității de învățământ, cât și la nivelul ISJ Bacău.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor