logo
RNTV Live

Directia Silvica Prahova, variante accesibile pentru încălzirea dIn iarnă/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Directia Silvica Prahova, variante accesibile pentru încălzirea dIn iarnă

Cresterea preturilor la carburanti, ori energie atrage dupa sine si o crestere a celor pentru lemnele pentru foc. Sunt multi cei care se tem ca in viitorul sezon de iarna vor plati aproape dublu pentru a se putera incalzi. Exista, insa, si variante accesibile. Spre exemplu Directia Silvica Prahova comercializeaza material lemnos, la un pret accesibil,. Acesta este din soiuri de rasinoase, ori frasin, stejar, sau brad.

Directia Silvica Prahova, variante accesibile pentru încălzirea dIn iarnă

Romanii care isi incalzesc locuintele cu combustibil solid isi pregatesc deja rezervele de lemn pentru foc, si se gandesc la scumpiri ce ar putea aparea in perioada urmatoare. Anumiti agenti economici practica deja preturi aproape duble fata de anii anteriori. Exista si o varianta la insemana pentru cumparatori. Spre exemplu, Directia Silvica Prahova are in stoc in aceasta perioada lemne de foc pentru populatie.

Tocmai de aceea preturile practicate de directia silvica sunt unele accesibile, cu mult mai mici fata de oferta existenta pe piata la acest moment.

In cele doua categorii existente la comercializare se incadreaza soiurile de stejar, fag, frasin, salcam si mesteacan, ori tei, plop, sau salcie. Asa ca in depozitele directiei silvice din Prahova se asteapta deja comenzile.

Specialistii spun ca pentru incalzirea unor locuinte mari costurile platite pentru incalzire pentru intreg sezon de iarna pot ajunge chiar si pana la 7500 de lei, daca locuinta nu este bine izolata, iar sistemul de incalzire folosit nu este intocmai unul performant.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor