logo
RNTV Live

Din lipsă de inspiraţie, o prahoveancă s-a apucat de o afacere care i-a adus doar un dosar penal. Este incredibil cum a încercat să ascundă dovezile

1-cu-igari-in-traista-plimbare-de-dimineaa-la-piaa-afla-descoperirea-jandarmilor-la-o-femeie
Mihai Constantinescu

Afacerea cu ţigări de contrabandă i s-a părut unei prahovence o idee genială pentru a pune bazele unei afaceri care să-i aducă venituri. Numai că în loc de profit s-a ales doar cu un dosar penal.

Întâmplarea a făcut ca femeia să fie surprinsă, prin Bucov, de către un poliţist fix când avea supra ei aproximativ 4000de ţigarete. A încercat să scape de marfă ascunzâd bagajul cu ţigarete într-un şanţ. dar nu a fost suficient. Persoana în cauză a fost legitimată stabilindu-se că este din localitate, iar cu ocazia controlului efectuat asupra bagajului au fost identificate 19 cartuşe cu ţigarete (3.800 bucăţi).

Cu ocazia audierii, s-a stabilit că aceasta deţine la domiciliu o maşină manuală de confecţionat ţigări, iar tuburile le-ar fi achiziționat de la un magazin specializat din municipiul Ploiești. Femeia a predat polițistilor mașina de confecționat țigarete, totodată fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, și țigaretele găsite asupra ei.

Femeia s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producere de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare, în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă.

sursa comunicat IPJ Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor