logo
RNTV Live

DIICOT efectuează numeroase percheziții pentru trafic de droguri!

E09F8FA8-45E2-455E-AF64-257B4FC92015
Tudor Teodora

Procurorii DIICTOT Ploiești alături de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploieşti efectuează un număr de 25 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Prahova şi Giurgiu şi a municipiului Bucureşti, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc precum și efectuarea de operaţiuni, fără drept, cu substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive.

În cauză s-a reţinut că, mai multe persoane, având o sursă comună de aprovizionare, comercializează droguri de risc şi mare risc, precum şi substanţe cu efect psihoactiv, la prețul de 50-60 de lei gramul de canabis, de 550 de lei gramul de cocaină, respectiv de 50 de lei comprimatul ecstasy către consumatori, substanţele fiind introduce în ţară prin intermediul unor firme de transport şi coletărie.

La sediul DIICOT Ploieşti vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de peste 90 de persoane.


Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Bucureşti și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești.


Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală și Direcția Operațiuni Speciale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor