logo
RNTV Live

DGASPC Prahova angajează asistenți personali profesioniști

angajaări la Protecţia copilului
Mihai Constantinescu

DGASPC Prahova angajează asistenți personali profesioniști

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova continuă campania de recrutare de asistenți personali profesionişti în scopul ocupării celor 11 posturi libere în cadrul proiectului „Trel: lnteracțiune, lntegrare, lndependență! – proiect B”, proiect cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020.

Asistentul personal profesionist este persoana fizică atestată, care asigură prin activitatea pe care o desfășoară la domiciliul său, îngrijirea și protecția adultului cu handicap grav sau accentuat pe baza nevoilor individuale ale acestuia, în condițiile Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Certificatul de calificare ca asistent personal proj’esionist poate fi obținut urm8nd cursurile organixate de Oirectro Generală de Asistentă Socială și Protecțio Copilului Prohova.

În acest sens, în luna noiembrie 2022, reprezentanții D.G.A.S.P.C. Prahova s-au deplasat la serviciile publice de asistență socială din cadrul a 23 unități administrativ-teritoriale (Plopeni, Dumbrăvești, Vîlcănești, Vărbilău, Slănic, Teișani, Drajna, Predeal Sărari, Vălenii de Munte, Gura Vitioarei, Bucov, Plopu, lordăcheanu, Gornet Cricov, Apostolache, Sângeru, Salcia, Chiojdeanca, Podenii Noi, Bălțești, Urlați, Albești Paleologu, Valea Călugărească) în scopul prezentării ofertei de locuri de muncă în cadrul acestui proiect și pentru distribuirea de afișe necesare informării persoanelor interesate din comunitatea locală.

Consiliere în vederea obținerii atestatului de asistent personal profesionist necesar recrutării, precum și informatii suplimentare cu privire la drepturile de care beneficiază asistentul personal profesionist, pot fi solicitate la sediul Oirecției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, din Ploiești, Șoseaua Vestului, nr. 14-16, în cadrul Serviciului Resurse Umane sau apelând numărul de telefon 0244/586.100, interior 248, ori prin transmiterea unui e-mail către resurseumaned8aspc@yahoo.com.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor