logo
RNTV Live

Dezmembrările auto in Prahova și comerțul online 

dezmembrari autoparts
rnews

Dezmembrarile auto in Prahova si comertul online

Printre putinele afaceri care infloresc in Romania, domeniul dezmembrarilor auto si-a creat un renume ca fiind una dintre cele mai profitabile business-uri din ani 90 si pana in prezent. Afacerea este profitabila din mai multe motive, masinile care ajung la dezmembrat la noi in tara fiind importate pe bani relativ putini din tarile vestice din Europa precum : Germania, Franta, Anglia, Olanda, Italia, Polonia.
Parcurile de dezmembrari obtin un profit considerabil deoarece adaosul comercial este destul de mare iar piesele din dezmembrari sunt vandute ca painea calda pentru ca bugetul romanilor nu permite de multe ori repararea masinilor proprii cu piese noi. In plus de asta piesele din dezmembrari sunt originale si daca sunt achizitionate de la parcuri autorizate au si garantie si posibilitatea de retur in cazul in care este nevoie.
In judetul Prahova exista cateva parcuri de dezmembrari foarte mari si care sunt printre cele mai vechi parcuri de dezmembrari din Romania. Cei care au simtit acum zece ani sau poate chiar mai mult ca este o afacere de viitor si au investit au facut o alegere buna.
Parcurile de dezmembrari sunt societati care sunt acreditate legal sa desfasoare acest tip de activitate pe teritoriul Romaniei si din aceasta cauza atunci cand cumparati piese auto provenite din dezmembrari este bine sa cumparati de la parcuri autorizate pentru ca ofera factura, posibilitatea de retur si garantie pentru piesele cumparate.
De cele mai multe ori piesele din dezmembrari sunt vandute chiar in incinta parcului sau online. Comertul cu piese din dezmembrari s-a dezvoltat si el extrem de mult in ultimi ani pentru ca romanii au inceput sa cumpere foarte mult de pe internet . Foarte multi dintre noi ne-am dat seama de faptul ca comertul online are foarte multe avantaje:
-nu mai pierzi timp si bani pe drumuri facute pe la toate parcurile pentru a cauta piesa sau piesele dorite
-este mult mai comod sa dai o comanda cu piesele din dezmembrari dorite si sa astepti curierul acasa, sa vezi ce ai primit si sa faci plata abia dupa ce ai vazut piesa.
-pe internet poti sa vezi direct poze cu piesele din dezmembrari dorite si sa citesti recenzii ale altor cumparatori despre cat de serios si bun a fost cel care a vandut pe site.
Avantajele cumparturilor online sunt multiple si nu are rost sa le enumeram pe toate insa atunci cand faci cumparaturi online trebuie sa ti cont de anumite aspecte pentru a cumpara in siguranta:
-folosete numai site-uri de incredere, care sunt securizate, si aici o sa facem o paranteza pentru a ne da seama despre cum si ce inseamna un site securizat. Un site securizat are in url la inceput forma “https://” care este de culoare verde. Datele dumneavoastra sunt in siguranta si platile se fac in siguranta pentru ca site-ul respectiv este securizat.
-nu face plata inainte indiferent de caz, cei care sunt seriosi accepta plata abia cand pachetul a ajuns la dumneavostra la usa si a fost deschis pentru ca piesa sau piesele sa fie verificate.
Un site de incredere de pe care eu am cumparat si am fost foarte multumit se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro si este un site securizat si foarte usor de folosit.
A fost extrem de simplu pentru ca pe mine ma interesau dezmembrari auto in Prahova si am facut o cerere de piesa completand un simplu formular care instant a ajuns la toate parcurile de dezmembrari prezente pe site.
Ulterior parcurile mi-au trimis ofertele lor cu poze si chiar si video cu piesa respectiva si eu am ales de la cine sa cumpar. Speram ca acest articol a fost cu adevrat de folos si va dorim: spor la cumparaturi.
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor