logo
RNTV Live

Dezbaterea legii pensiilor generază haos și teamă: Critici ale deputatului Violeta Alexandru

violeta alexandru
Dumitrache Catalina

Deputatul neafiliat Violeta Alexandru a declarat luni în plenul Camerei Deputaților că proiectul legii pensiilor, aflat în dezbatere, a creat un “haos și teamă”, în loc să fie un subiect clar dezbătut în cadrul coaliției de guvernare.

În discursul său, Violeta Alexandru a subliniat haosul din ultimele săptămâni și necesitatea explicării clare a proiectului. A criticat coaliția de guvernare pentru lipsa de claritate referitoare la sursa bugetară și pentru neglijarea explicațiilor privind consecințele prevederilor proiectului asupra populației.

Deputatul a accentuat importanța clarificării acestui subiect și a exprimat îngrijorarea față de modificările minore ale proiectului, susținând că există o problemă de neseriozitate în abordarea unui subiect care ar fi trebuit să fie tratat cu maximă transparență.

Proiectul legii pensiilor, aflat în dezbatere în Camera Deputaților, prevede recalcularea pensiilor pentru peste 4,7 milioane de beneficiari după o nouă formulă. Senatul a adoptat proiectul săptămâna trecută, iar acum se așteaptă decizia Camerei Deputaților.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor