logo
RNTV Live

Dezbatere privind starea lucrărilor pe Valea Slănicului/VIDEO

psd
Erika Stoica

În cadrul unei conferințe de presă, șeful PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a atras atenția opiniei publice despre faptul că pe Valea Slănicului nu sunt gaze, deși, potrivit termenelor lucrării din zonă, aceasta trebuia finalizată pană în acest moment. În cadul conferinței, Nanu i-a cerut presedintelui suspendat al CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, s-a răspundă de ce s-a creat această situație.

Iată ce spunea la debutul lucrărilor Iulian Dumitrescu:

“Vom face in 4 luni ceea ce Transgaz nu poate face in 4 ani. C]
Prahova isi asuma constructia racordului retelei de gaze de pe Valea Slanicului la SNTGN”.
„Cei care afirma cã pe Valea Slanicului vor fi construite niste tevi ingropate in pamânt, prin care nu circula gaze, sunt politicieni marunti, fara viziune, care nu stiu ce inseamna cu adevarat sa iti tii cuvântul dat. In ultimii 30 de ani, oamenii s-au saturat, pe buna dreptate, sã auda, de la Guvern, de la Consiliul Judetean, de la Primarie, de ce nu se pot face anumite lucruri. Noi venim astazi si le spunem oamenilor de pe Valea Slanicului ca nu există obstacole pe care sã nu le putem depasi pentru a face ce am promis. Demararea lucrarilor la Centura Comarnic, modernizarile de la Spitalul Judetean si finalizarea acestui proiect de mare anvergura arata ca „epoca lui NU se poate” a ajuns la sfârsit. Prahova este judetul in care se poate.
Eu vã spun cã, in primavara anului vitor, prahovenii de pe Valea Slanicului se vor putea incalzi cu gaze, nu cu lemne”, a concluzionat lulian Dumitrescu.

Tot în cadrul conferinței de presă, Bogdan Toader a ținut să precizeze că lucrarea nu avea cum să fie finalizată în termenul anunțat, ci în trei ani, așa cum ar fi precizat și cei de la Transgaz.

De asemenea în timpul conferinței, Nanu a ținut să precizeze și despre înființarea rețelei inteligente de gaze pentru care s-ar fi încheiat un contract de consultanță în valoare de 2,3 mil lei .

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor