logo
RNTV Live

DEZASTRU ECOLOGIC PE CRICOVUL SĂRAT. PRIMĂRIE AMENDATĂ DE GARDA DE MEDIU – FOTO

316691192_451308467187799_5510784441317081853_n
Oana Stoica

În urma unui control efectuat pe raza Comunei Albești Paleologu, Garda de Mediu Prahova a sancționat Primăria comunei cu amendă contravențională în cuantum de 50.000 lei pentru neconformitățile constatate .

Controlul demarat a vizat verificarea sesizărilor primite, de la locuitorii din zonă, referitoare la abandonarea de deșeuri pe malul și în albia râului Cricovul Sărat.

La efectuarea controlului comisarii de mediu au regăsit depozitate atât pe malul stâng al râului Cricovul Sărat, pe o suprafață de aprox 800 mp , cât și pe malul drept, pe o suprafață de cca 500 mp, cantități mari de deșeuri de tipul construcții demolări, asfalt, rezultate din decopertări drumuri precum și diferite tipuri de deșeuri menajere și asimilabile.

Astfel, pe lângă sancțiunea aplicată ca urmare a încălcării legislației de mediu, comisarii de mediu, au dispus în sarcina Primăriei Albești Paleologu, măsuri imediate de salubrizare în zonele afectate și eliminarea/valorificarea acestora cu operatori autorizați precum și măsuri de supraveghere și monitorizare pentru prevenirea unor astfel de situații.

SURSA – GARDA DE MEDIU PRAHOVA

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor